Speciaal bierkaart

Veltins pilsner van de tap
Fris pilsner, behoort tot de 5 grootste merken van Duitsland

Veltins Grevensteiner
een robuust land bier dat wordt gebrouwen met zacht bronwater en vers geoogste hop. Traditierijke mouten verlenen het bier zijn barnsteenkleurige glas en vol ronde smaak.

Fransizcaner Weissbier
Dit bier is gekenmerkt door zijn frisse, kruidige en fruitige smaak. Het is romig met weelderig schuim. Maar een sprankelende frisheid en harmonieus fruit zoals, banaan en citrus, zijn ook zeker te proeven in dit frisse biertje. Subtiel kruid, zeer pittig en een licht zoete afdronk.

Vedett xtra White
Fris wit bier met fruitige smaken van sinaasappel en citroen.

Lowlander White Ale
Fris zomers biertje, gebrouwen met korianderzaad en citrus, een lekker alternatief voor bekende witbieren.
Liefmans rosé
Fruitig rosé bier met veel fruitsmaak zoals aardbei, framboos en kersen.

Bavaria Oud Bruin
Bavaria Oud Bruin is een verfrissend bier met een licht zoete afdronk en slechts 3% alcohol.

Veltins Radler 0.0 / 2.0
Veltins Radler is een verfrissende mix van Veltins bier en sprankelend citroenwater. Met maar 2% alcohol is het een licht bier en makkelijk te drinken.

La Trappe Dubbel
La Trappe Dubbel is een trappisten en heeft een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zout van smaak en heeft het een frisse afdronk, dit ontstaat mede door het karamelmout.

La Trappe Blond
Voor La Trappe Blond worden verschillende soorten hopsoorten gebruikt, en dat zorgt samen met het trappengist voor een aromatische, fruitige en frisse geur.

Tripel Karmeliet
In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak, die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.

Veltins Malt
Duits malt bier waar pas na het brouwen de alcohol uit het bier wordt gedestilleerd, hierdoor blijft de echte biersmaak bewaard.

Bavaria wit 0.0
Bavaria 0.0% Wit heeft een fruitige en zoete smaak. Bavaria 0.0% Wit is van nature troebel en wordt niet gefilterd. Daarom wordt er geadviseerd om de fles eerst te rollen, voordat de fles wordt uitgeschonken. Bavaria 0.0% Wit wordt gebrouwen van zuiver mineraalwater.

Savanna Dry cider.
Fris Zuid-Afrikaanse cider, lekker om de dorst te lessen op een hele warme dag.

Muifel bieren.
De naam Muifelbrouwerij komt uit een samentrekking van Megen en Duivel. In ons stadje Megen is de Muifelbrouwerij geboren in 2002 als hobbybrouwerij waar een Duvel-achtig bier al snel door het leven ging als een Muifel.
Het huisje/logo van de brouwerij is een van de Megense karakteristieke gevel.

Graaf Dicbier
Graaf Dicbier is een fris en bitter bier. Het heeft een lekkere bitteren smaak wat blijft hangen. Het is een biertje wat je goed kunt doordrinken.

Desiree molenbier
Smakelijk volmout bier, amberkleurig met een licht hoppige afdronk.

Broeder Everardus
Broeder Everardus heeft een kruidige smaak. Het bier is een fluweelzachte toegankelijke Tripel. Voor het bier zijn de beste Trappisten gisten gebruikt.

Zuster Agatha
De smaakaanzet van Zuster Agatha is vol en robuust. De afdronk is verrassend droog voor zo’n zwaar bier en nodigt uit tot een volgende slok.Het bier kent een milde bitterheid, zowel in de basissmaak als in de nasmaak. Drink het bier niet te snel, anders doet het hoge alcoholgehalte je de das om. ( 10% )
1357 Megens Dubbel
Een echte dubbel, met volle caramelsmaak en natuurlijk het bekende Muifel bittertje in de afdronk. Een prima begeleider voor stevig eten.

Muifel Ipa
Het bier is volmout gebrouwen, dus zonder suiker in de stort. Er is gebruikgemaakt van de bitterhop Columbus, dit geeft een licht-harsige basis. De Amarillo giften zorgen voor tonen van grapefruit en mango. Verder is er gebruikgemaakt van een cascade dry-hop.
Crazy Ipa 0.0
De alcoholvrije variant van de hierboven omschreven Muifel Ipa.