Speciaal bierkaart 

Veltins        pilsner        van de tap           

Fris pilsner, behoort tot de 5 grootste merken van Duitsland

Veltins Grevensteiner
een robuust land bier dat wordt gebrouwen met zacht bronwater en vers geoogste hop. Traditierijke mouten verlenen het bier zijn barnsteenkleurige glas en vol ronde smaak.

Erdinger weizen
heeft een frisse en licht zurige smaak. Het is een troebel weissbier met aroma’s van banaan en kruidnage. Een frisse smaak dus, met een lichte bitterheid in de afdronk.

Hoegaarden Wit
Hoegaarden witbier heeft een frisse en zoete smaak.

Hoegaarden Rose
Hoegaarden Rose heeft een frisse en fruitige smaak met een achtergrond van frambozen.

Bavaria Oud Bruin
Bavaria Oud Bruin is een verfrissend bier met een licht zoete afdronk en slechts 3% alcohol.

Amstel Radler 0.0 / 2.0
Amstel Radler is een verfrissende mix van Amstel bier en sprankelend citroenwater. Met maar 2% alcohol is het een licht bier en makkelijk te drinken.

Leffe bruin
Leffe Dubbel-Bruin heeft een volle lichtzoete en moutige smaak van vanille, kruidnagel, toffee en karamel met een droppige achtergrond.

Leffe Blond
Leffe Blond heeft een zoetige en fruitige smaak waar een vleugje bitterheid doorschemert, met een pittige afdronk van sinaasappel.

Tripel Karmeliet
In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak, die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.

Graaf Dicbier
Graaf Dicbier is een fris en bitter bier. Het heeft een lekkere bitteren smaak wat blijft hangen. Het is een biertje wat je goed kunt doordrinken.

Desiree molenbier
Smakelijk volmout bier, amberkleurig met een licht hoppige afdronk.

Broeder Everardus
Broeder Everardus heeft een kruidige smaak. Het bier is een fluweelzachte toegankelijke Tripel. Voor het bier zijn de beste Trappisten gisten gebruikt.

Zuster Agatha
De smaakaanzet van Zuster Agatha is vol en robuust. De afdronk is verrassend droog voor zo’n zwaar bier en nodigt uit tot een volgende slok.Het bier kent een milde bitterheid, zowel in de basissmaak als in de nasmaak. Drink het bier niet te snel, anders doet het hoge alcohol gehalte je de das om. ( 10% )

Muifel Ipa
Het bier is volmout gebrouwen,dus zonder suiker in de stort. Er is gebruikgemaakt van de bitterhop Columbus, dit geeft een licht-harsige basis. De Amarillo giften zorgen voor tonen van grapefruit en mango. Verder is er gebruikgemaakt van een cascade dry-hop

Bavaria Malt            
Bavaria 0.0% heeft een licht moutige smaak. Normaal gesproken wordt er bij malt bier de alcohol pas op het laatst uit het bier gefilterd. Bij het brouwproces van Bavaria ontstaat er helemaal geen alcohol.

Bavaria wit 0.0
Bavaria 0.0% Wit heeft een fruitige en zoete smaak. Bavaria 0.0% Wit is van nature troebel en wordt niet gefilterd. Daarom wordt er geadviseerd om de fles eerst te rollen, voordat de fles wordt uitgeschonken. Bavaria 0.0% Wit wordt gebrouwen van zuiver mineraal water.

Magners cider
Fris zoete appelcider die heerlijk weg drinkt op echt warme dagen.