Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
Een reis rond de wereld in 11 gangen

Wegens succes verlengd!

Op 29 maart nog enkele tafels beschikbaar, daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om op zaterdag 30 maart gebruik te maken van dit aanbod.

Dwalen uw gedachten in de winter ook af en toe af naar de zomervakantie? Als u zich verheugt op het leren kennen van de klassiekers uit de keukens van uw favoriete vakantielanden of u wilt juist herinneringen ophalen aan die ene mooie vakantie; kom dan naar onze reis rond de wereld in 11 gangen; een ware culinaire roadtrip.


Op 29 maart a.s. nemen wij u graag mee op een reis rond de wereld in 11 gangen. Wij serveren u een parade van klassieke, spannende en verrassende gerechtjes uit alle uithoeken van de wereld. U wordt ontvangen met een amuse, brood en tafelwater van het huis. Vervolgens zal ons keukenteam u 11 verschillende gerechtjes serveren waarin elke keer een ander land centraal staat. Een ticket voor deze reis heeft u al voor € 55,00 per persoon, inclusief extra beenruimte en toeristenbelasting.


Wij vangen deze avond aan om 18:30. U kunt vanaf een half uur voor aanvang al aan uw tafel inchecken. Eventuele voedselallergieën vernemen wij graag op voorhand, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Tussen 22:30 en 23:00 uur verwachten wij dat het diner ten einde zal lopen. Mocht u gebruik wensen te maken van een taxi dan raden wij u aan deze vooraf te bespreken.

Heeft u vragen, bel dan gerust naar 0412-462275 en vraag naar Erik, Thea, Robbert of Marit, 
Heel graag tot dan!

 

Reserveer

Gegevens

Datum:
29 maart 2019
Tijd:
18:30 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Torenstraat 28
Torenstraat 28
Megen, Noord Brabant 5366 BK Nederland
Google Maps
Telefoon:
0412 462 275
Website:
restaurantopdepoort.nl

Organisatoren

Erik Wolf
Robbert Megens