Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Jubileum “Op de Poort”

1 juli aanstaande is het alweer drie jaar geleden dat wij het restaurant van Eddy en Thea hebben mogen overnemen. Wij zijn blij dat oude vertrouwde gasten zijn blijven komen en dat nieuwe gasten zich daarbij aansluiten. Daarom vieren wij dit jubileum graag met onze gasten en wel doormiddel van een jubileum menu.

Dit jubileum menu is geïnspireerd door één van onze leukste nieuwe initiatieven; de wijnspijsavonden. U kon tijdens deze avonden genieten van de heerlijke wijnen van onze wijnleverancier Vinesse, in combinatie met mooie gerechten uit onze keuken. Het mooiste van die wijsspijsavonden hebben wij samengevoegd tot één feestelijk menu dat we u graag voor onze speciale jubileumprijs aanbieden van € 33,33 per persoon. Dit menu zal de hele maand juli worden geserveerd.

Het menu ziet er als volgt uit:

 

 

Amuse

 

Voorgerecht

Tataki van tonijn | Aziatische gemarineerde zalm | sojaboontjes | doperwtenpuree |

ingelegde komkommer | sojakaviaar |soja meringue | wasabi-mayonaise

 

Tussengerecht

Rendang | kabeljauw | geroerbakte spitskool | shiitake | tom ka kai schuim

 

Spoom

Aardbeienmousse met limoenschuim

 

Hoofdgerecht

Lamsrump | lamsnek | colcannon met panchetta | sugarsnaps | gegrilde bospeen |doperwtjes | honing-tijmsaus

 

Dessert

Panna cotta van witte chocolade en mango | passie vruchten mouse | gemarineerde ananas |

hangop | mango passievruchten ijs