Laden Evenementen

Kerst 2018

Kaarsjes branden, de kachel is aan en het bestek glimt. Ons restaurant is in kerstsferen. Wij serveren tijdens de kerstdagen een feestelijk kerstmenu bestaande uit vijf gangen en vier amuses. Wilt u genieten van heerlijke gerechten zonder dat u zelf in de keuken hoeft te staan? Wij ontzorgen u helemaal en u kunt zo aanschuiven.
Van harte welkom!

Ons kerstmenu ziet er als volgt uit:

Ontvangst met bubbels

Amuse op tafel

Brood met huisgemaakte smeersels

Amuse twee

Voorgerecht

Vis
Tonijntartaar | rammenas | soja meringue | komkommer | radijs | avocado crème | oesterblad | soja vinaigrette |
Vlees
Runder tataki | zoete aardappel | sojaparels | sojaboontjes | ingelegde pompoen | rettich | cassave chips | wasabimayonaise |
Wild
Hertenpastrami | Ingelegde koolraap | Chioggia biet | stoofpeer | gel van stoofpeer | tahoon cress | truffelaardappel chips |
Vegetarisch
Cannelloni van rode biet en geitenkaas | Salade van biet | groene appelgel| hazelnoot | gebrande geitenkaas | aceto balsamico

Soep

Vis
Kreeftensoep met garnalen kroketje
Vlees
Tom ka kai soep met rendang kroketje
Wild
Wildbouillon met wildstoofkroketje
Vegetarisch
Paddenstoelen soep met truffel kroketje

Tussengerecht

Vis
Coquille | gamba | pompoen | anijszwammetjes | groene asperge | kroepoek van pompoen|
Vlees
Buikspek | varkenswang | aardpeer hazelnoot puree | gekarameliseerde meloes uitjes |bundelzwam |hazelnoot krokant | jus van zwarte knoflook |
Wild
Roodpoot patrijs | puree van gepofte rode biet | blokjes rode biet | zilveruitjes | sesam kletskop | appelcalvadossaus |
Vegetarisch
Witlof tarte tatin | zoete aardappel | appel julienne | pecannoten

Spoom

Hoofdgerecht

Vis
Gebakken zeebaars | wortelcrème met ras el hanout | gesmoorde schorseneren | gepofte tomaat | olijven crumble | vadouvan saus |

Vlees
Ossenhaas | 48 uur gegaarde brisket | peterselie wortel | fondant aardappel | romanesco | knolselderij krokant | Madeirasaus |
Wild
Hazenpeper | wildzwijnshaas | gerookte aardappel puree | rode kool | pastinaak in beurre noisette | krokante pastinaak | veenbessen jus |
Vegetarisch
Pierre Robert | pompoen puree | gegrilde pompoen | pastinaak gegaard in notenboter | knolselderij torentjes | paddenstoelen | vadouvan schuim | krokante knolselderij |

Dessert amuse

Dessert

Carrot cake | sinaasappel gel | eiwit schuim | witte chocolade mouse | bloedsinaasappelijs| sinaasappel krokant | gemarineerd sinaasappel |

Wij bieden u dit totaal verzorgde kerstmenu aan voor € 62,50 per persoon.
Uiteraard schenken wij u op verzoek ook bijpassende wijnen per gang. Zo maakt u het kerstmenu extra feestelijk.

Na uw reservering krijgt u van ons een bevestiging met daarbij een keuzelijst. Op deze lijst kunt u per gang aangeven of uw kiest voor een vlees, vis, wild of vegetarische gerecht. Hiermee kunnen wij ons goed voorbereiden op uw komst. Het diner zal om 18:30 uur aanvangen, wij verwachten u tussen 18:00 en 18:30.
Heeft u vragen? Bel ons gerust (0412-462275) en vraag naar Erik, Robbert of Thea.

We zien u graag met de kerstdagen!

Reserveren