Laden Evenementen

Beste gasten,

Het lijkt nog ver weg, maar wij zijn toch al druk bezig met de voorbereidingen op Kerstmis. Alles was anders dit jaar en dus zal Kerst dat waarschijnlijk ook zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld door alle beschermende maatregelen minder plaatsen beschikbaar in ons restaurant. Juist nu heeft u misschien wel behoefte aan uitgebreid samen tafelen en terugkijken op het afgelopen jaar.

Dat kunt u bij ons doen terwijl u geniet van een feestelijk en verrassend kerstmenu. Om meer mensen die gelegenheid te geven, zijn we dit jaar zowel op kerstavond, eerste kerstdag als tweede kerstdag geopend. Ook bieden u de mogelijkheid voor een sfeervolle kerstlunch. Wij adviseren u op tijd te reserveren in verband met de beperkte plaatsen. Van harte welkom!

Donderdag 24 december – diner op kerstavond aanvang 18.30

Amuse op tafel | tweede amuse | voorgerecht | soep | tussengerecht |
granité | hoofdgerecht | dessertamuse | dessert |

Dit kerstdiner bieden wij u aan voor € 67,50 per persoon, inclusief brood en tafelwater.

Kerstlunch 1e & 2e Kerstdag van 13:00 uur tot 16:00

Amuse op tafel | tweede amuse | voorgerecht | granité | hoofdgerecht | dessertamuse | dessert |

De kerstlunch bieden wij u aan voor € 47,50 per persoon, inclusief brood en tafelwater.

Kerstdiner 1e & 2e Kerstdag aanvang 18:30

Amuse op tafel | tweede amuse | voorgerecht | soep | tussengerecht |
granité | hoofdgerecht | dessertamuse | dessert |

Dit kerstdiner bieden wij u aan voor € 67,50 per persoon, inclusief brood en tafelwater.

 

Letop: Het diner op 1e kerstdag is reeds al volgeboekt, wel zou u zich kunnen aanmelden voor de reservelijst voor deze dag.

 

Kerstmenu 2020

Voorgerecht (lunch en diner)

U kunt kiezen uit een gerecht met vis, vlees of vegetarisch.

Vis
Gerookte kabeljauw | crème van wortel en gember | dressing van citrus |

gebrande grapefruit | pickles | vadouvan mayonaise

Vlees
Paté van eend & eendenlever | pruimen | stoofpeer | uiencompote |
gel van stoofpeer | gepofte aardpeer |

Vegetarisch
Cremeux van rode biet | geitenhangop | feta | hazelnoot crunch | appel |

gel van zure kers | fenne cress |

Soep (diner)

U kunt kiezen uit een gerecht met vis, vlees of vegetarisch.

Vis
Soep van gerookte paling | Hollandsche garnalen | appel | zuring |

Vlees

Ossenstaartbouillon | ravioli van ossenstaart | brunoise van groenten | truffelolie |

Vegetarisch

Miso bouillon | Japans omelet | shiitake | tempeh |

Tussengerecht (diner)

U kunt kiezen uit een gerecht met vis, vlees of vegetarisch.

Vis
Coquille | bataat | bakbanaan | venkel | schuim van kaffir |

Vlees
Rendang | varkenswang | pedis | kool | shiitake | eigen jus |

Vegetarisch
Pompoen | paddenstoel | jackfruit | gefermenteerde blauw bes |

pecannoot | vinaigrette |

Hoofdgerecht (lunch en diner)

U kunt kiezen uit een gerecht met vis, vlees of vegetarisch.

Vis
Dorade | gamba | huisgemaakte zuurkool | crème van wortel |

vadouvan | beurre blanc |

Vlees
Wildzwijnshaas | gepofte pompoen | rodekool en speculaas | wildjus |

Vegetarisch
Aardpeer | bereidingen van knolletjes | gekonfijte meloesuitjes |

jus van gebrande groenten |

Dessert (lunch en diner)
U kunt kiezen uit een zoet dessert of tegen een meerprijs van 3,50 kunt u het zoete dessert vervangen door een gang met kaas.

Verschillende zoete lekkernijen en een ijsbereiding

Of

Kaas (extra € 3,50)
Vier soorten kaas | brood | nootjes | confituur | stroop |

Reserveren kan via onderstaande button of telefonisch via 0412-462275

Team “Op de Poort”

reserveren

Gegevens

Begin:
december 24 13:00
Einde:
december 26 23:30
Kosten:
€67,50
Evenement Categorie:

Locatie

Torenstraat 28
Torenstraat 28
Megen, Noord Brabant 5366 BK Nederland
Google Maps
Telefoon:
0412 462 275
Site:
restaurantopdepoort.nl

Organisatoren

Erik Wolf
Robbert Megens