Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Zoals u misschien al gewend bent van ons proberen wij feestdagen extra feestelijk te maken. Zo ook met Pasen. Wij serveren op 1e en 2e paasdag overdag een uitgebreide brunch en in de avond serveren wij een speciaal voor u samengesteld keuzemenu. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze verrassingsmenu’s of lekker a la carte te dineren.

Paasbrunch:

Wat houdt dit in? U bent vanaf 12.30 uur van harte welkom in ons restaurant. Nadat u naar uw tafel bent begeleid en van een drankje bent voorzien kunt u genieten van de volgende gerechten. Na de brunch bieden wij u de gelegenheid om tot 15.30 uur rustig na te tafelen en bij te praten met uw familie en/of vrienden.

  • Soep (Keuze uit tomatensoep of runderbouillon)
  • Kroket, rundvlees of groenten.
  • Diverse soorten quiche.
  • Diverse soorten harde en zachte broodjes.
  • Diverse soorten hartig beleg en verschillende soorten zoet beleg
  • Een variatie aan huisgemaakte jam
  • Gekookte eitjes op tafel en roerei op bestelling
  • Zoete broodjes
  • Paasstol
  • Diverse soorten zoete lekkernijen

De kosten van deze brunch zijn € 19,50 p.p. Dit is mogelijk vanaf 4 personen en alleen op reservering.

Diner:

3 Gangen keuzemenu
€ 35,00 p.p.

Amuse van het huis

Voorgerecht:

Rouleaux van kippendijen – verschillende bereidingen van maïs – Ras el hanout mayonaise.
Of
Tartaar van zalm – mousse van zalm – zoet zure groenten – fenegriek mayonaise.
Of
Soep van Hollandsche kropsla, geserveerd met dragon-crème fraîche, courgette, venkel en Hollandsche garnaaltjes.
Of
Carpaccio – olijfjes – rucola – Parmezaanse kaas – truffelmayonaise – pijnboompitten.

Tussengerecht (extra € 7.50) Langzaam gegaarde varkenswang – pastinaak crème – bospeen – jus met een vleugje tijm.

Of

Gamba’s – ratatouille – spinazie crème.

Of
Quiche van zoete aardappel – jonge geitenkaas – appel aceto.

Hoofdgerecht:

 Maishoen supremé – bonenmix – rösti – Madeira jus.

Of
Kalfspicanha – kalfsucade – puree van geroosterde krieltjes – voorjaarsgroenten – eigen jus.

Of
Gestoofde beluga linzen – gegrilde halloumi kaas – gele groenten – maïs crème.

Of
Heilbot – geroerbakte spitskool – kappertjessaus

Dessert:

Witte chocolademousse – melk chocolademousse – amarene kersen – chocolade crum
Of
Dame blanche – vanille ijs – chocoladesaus – slagroom

Of

Brownie – ijs – cremeux van mango – eiwitschuim – ananas taartje – mango/passievrucht ijs – krokante ananas.

Of

Verschillende soortenkaas – huisgemaakte jam – stroop – nootjes – brood

Wacht niet te lang, want vol = vol. U kunt reserveren door te bellen naar

0412 462 275, een mail te sturen naar info@restaurantopdepoort.nl of via onderstaande button.