Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Beste gasten,

Het is voor iedereen een onzekere tijd, ook voor ons. Wij verwachten dat onze deuren gesloten moeten blijven voor onze restaurantgasten tijdens de paasdagen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere weg om u te voorzien van een feestelijk en culinaire Pasen. Wij hebben voor u smaakvolle gerechten samengesteld die u gemakkelijk thuis warm kunt maken voor een overheerlijke paasbrunch of paasdiner. Chef Robbert Megens bereidt complete gerechten met daarbij een beschrijving hoe u deze het beste kunt verwarmen. U hoeft zelf alleen nog maar de tafel te dekken, een goed glas wijn in te schenken en u waant u in uw eigen restaurant.

Wij bieden u de volgende huisgemaakte gerechten uit onze keuken;

Voor en/of bijgerechten

Aspergesoep gevuld met asperge, ei en € 9,50 kervel verpakt per liter (+/- 4 koppen)
Carpaccio, rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise, € 9,50 olijfjes en Parmezaanse kaas (niet meer te consumeren ná 1e paasdag)
Quiche met kip, kersen, gember en kurkuma per stuk € 4,00 4 stuks € 14,50

Quiche met asperge, paddenstoel en gruyère per stuk € 4,00 4 stuks € 14,50

Quiche met zalm en asperge per stuk € 4,00
4 stuks € 14,50

Sous-vide gegaarde asperges 5 stuks € 7,50

Hoofdgerechten

Sous-vide gegaarde asperges (5 stuks), ham, krieltjes,  boter en ei (ook zonder ham mogelijk voor €11,50 ) € 14,50

Heerlijke Ierse shepherds pie met aardappelpuree, € 21,00 stoofvlees, doperwten en worteltjes (gerecht voor 2 pers.)

Sous vide gegaarde hele krielkip +/-400gr met geroosterde € 15,00 aardappels en seizoensgroenten (gerecht voor 1 pers.)

Desserts

Huisgebakken bosvruchten muffin per stuk € 3,50  4 stuks € 11,50

Rabarbercompote, hangop en crumble per stuk € 4,00
4 stuks € 13,50

Trifle van witte en melkchocolade, kersen per stuk € 4,00 en crumble 4 stuks € 13,50

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Eigenlijk is het heel gemakkelijk; u geeft uw bestelling telefonisch 0412-462275 of per e-mail info@restaurantopdepoort.nl aan ons door. Dit kan tot en met zondag 5 april. Uw bestelling zal op zaterdag 11 april voor u klaar staan tussen 11.00 en 17.00 uur. U krijgt dan ook de beschrijving van onze chef om het gerecht perfect op tafel te krijgen.

Op 1e en 2e paasdag verzorgen wij geen afhaalmaaltijden.

Wij hopen u op deze manier toch nog van dienst te zijn voor een culinaire Pasen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Erik Wolf & Robbert Megens
Restaurant “Op de Poort”0412-462275

Gegevens

Begin:
maart 27 11:00
Einde:
april 13 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Torenstraat 28
Torenstraat 28
Megen, Noord Brabant 5366 BK Nederland
Google Maps
Telefoon:
0412 462 275
Website:
restaurantopdepoort.nl

Organisatoren

Erik Wolf
Robbert Megens