Laden Evenementen

Kerstmenu 2019

Kaarsjes branden, de kachel is aan en het bestek glimt. Ons restaurant is in kerstsferen. Wij serveren tijdens de kerstdagen een feestelijk kerstmenu bestaande uit vijf gangen en vier amuses. Wilt u genieten van heerlijke gerechten zonder dat u zelf in de keuken hoeft te staan? Wij ontzorgen u helemaal en u kunt zo aanschuiven.
Van harte welkom!

Amuse op tafel

__________________________________

Brood met diverse huisgemaakte dips

__________________________________

Amuse

__________________________________

Voorgerecht vis
Zalm gemarineerd in biet en Jack Daniëls | rode bieten salade | dille-hangop | gel van appel |gebrande zilveruitjes | ramanas
Voorgerecht vlees
Steak | miso | ponzu | meat radish | rettich | seroendeng | Radijs | Avocado crème | Zalf van gerookte ui |
Voorgerecht wild
Tataki van hert | mizuna | beukenzwam zoetzuur | soja parels| ingelegde gember| radijs |zwarteknoflook-mayonaise
Voorgerecht vegetarisch
Salade van gepofte gele biet | geitenkaas in bietengelei | perenkaviaar | pecannoot | chips van zoete aardappel

_______________________________

Soep vis
Dashi |tonijn tataki | Hollandse garnaal | wakame
Soep vlees
Consommé van ossenstaart | stoof van ossenstaart | brunoise van groenten
Soep wild:
Bouillon van fazant | rouleaux van fazant | zuurkool
Soep vegetarisch
Bouillon van paddenstoelen | ravioli van paddenstoel en truffel
_______________________________

Tussengerecht vis
Zeebaars | coquille | gort | bloemkool | bundelzwam | beurre noisette
Tussengerecht vlees
Krokante zwezerik | fregula | paddenstoel | courgette | schuim van morielje
Tussengerecht wild
Rouleaux van duif en patrijs | panchetta | rodekool | Crème van gele biet | foelie-jus
Tussengerecht vegetarisch
Baklava van kataifi | halloumi |tomaat

_______________________________

Spoom
Gel van appel met schuim van glühwein

_______________________________

Hoofdgerecht vis
Kabeljauw | ratatouille van vergeten groente | puree van aardpeer |
schuim van bouillabaisse
Hoofdgerecht vlees
Tournedos | stamppot van bataat, groene kool en chorizo | bospeen |tomaat | jus van gepofte knoflook
Hoofdgerecht wild
Hazenpeper | wildzwijnhaas | puree van gepofte knolselderij | schorseneer| witlof | wildjus met sjalotten
Hoofdgerecht vegetarisch
Verschillende bereidingen van vergeten groenten en paddenstoelen

_______________________________

Kaasbonbon

______________________________

Dessert
Panna cotta van pure chocolade en koffie | tiramisu | tuile koekjes | crumble | Bros van witte chocolade | roomijs van tonkabonen

Wij bieden u ons kerstmenu inclusief tafelwater aan voor € 67,50 per persoon

 

reserveren