Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Voorjaarswijnspijsavond 19 april 2019

Op vrijdag 19 April is het weer zover, op deze dag hebben wij weer een wijnspijsavond gepland. Tijdens deze wijnspijsavonden staat de combinatie van wijn en spijs centraal. Welke wijn serveer je nu bij welke ingrediënten? Een leerzame en vooral smaakvolle avond. We serveren hierbij zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. De gerechten zullen deze keer in het teken van het voorjaar staan. Natuurlijk houden wij graag rekening met uw dieetwensen.

We werken op deze wijnspijsavond samen met onze wijnleverancier Vinesse. Vinoloog Bert Reijnders selecteert hiervoor bijpassende wijnen en zal u hierover aan tafel één en ander toelichten. U kunt na afloop de wijn die u het beste smaakte kopen per fles voor mee naar huis om het u op een later moment nogmaals te laten smaken.

Het menu zal er als volgt uit zien

Ontvangst met bubbels
Brood met diverse dips
Amuse
Koud voorgerecht
Warm tussengerecht
Spoom
Hoofdgerecht
Dessert

Bij het voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert serveren wij steeds een bijpassende wijn. Wenst u een extra glas, dan kan dit natuurlijk buiten het arrangement om. Indien u gebruik wens te maken van een BOB-arrangement geven wij u tien procent korting op de menu prijs en krijgt u van elk glas wijn een klein beetje om te proeven, zodat u toch veilig naar huis kunt rijden.

Wij bieden u deze geheel verzorgde avond aan voor € 65,00 per persoon inclusief 5 glazen bijpassende wijn en koffie en thee met huisgemaakte friadises toe.

U kunt tijdens deze wijnspijsavond niet a la carte dineren.

 

Reserveer

Gegevens

Datum:
19 april 2019
Tijd:
18:30 - 23:30
Evenement Categorie:

Locatie

Torenstraat 28
Torenstraat 28
Megen, Noord Brabant 5366 BK Nederland
Google Maps
Telefoon:
0412 462 275
Website:
restaurantopdepoort.nl

Organisatoren

Erik Wolf
Robbert Megens