Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Beste gasten,

Ook dit jaar willen wij het wildseizoen weer beginnen met een weekend vol heerlijke wildgerechten. Daarom organiseren wij op 18, 19 & 20 oktober een wildweekend. Gedurende dit weekend serveren wij een speciaal wildmenu, in drie, vier of vijf gangen. Ook schenken wij hierbij desgewenst bijpassende wijnen. Uiteraard kunt u van onze a la carté kaart gebruik maken. Kortom u bent van harte welkom!

Amuse
Brioche brood | huisgerookte ganzenborst | abrikozen gel

Voorgerecht
Steaktartaar van hert | miso | aardpeercrème | gebrande zilveruitjes | radijs | rettich | sojakaviaar | mayonaise van gefermenteerde knoflook | kaantjes van bloedworst | chips van bataat

Soep
Paddenstoelensoep | duif | noten crumble |truffelolie | brunoise van groenten |

Tussengerecht
Fazantfilet | rouleaux van fazant | pancetta | pastinaak | zuurkool |gekarameliseerde appel | cantharellen | Madeira-jus

Hoofdgerecht
Wildzwijnrack | hazenpeper | puree van knolselderij | gegrilde pompoen | gefrituurde schorseneren | rode biet | peperkoekjus

Dessert
Taartje van gepocheerde peer | karamel blokjes | gel van peer | sabayon van appelcider |
speculaas hangop | sorbet van peer |

Menu prijzen
Drie gangen € 35,50
Vier gangen € 40,50
Vijf gangen € 45,50

Wijn arrangementen
Drie glazen € 18,50
Vier glazen € 24,50

 

reserveren