Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zaterdag en zondag warme lunch

Warme lunch in het weekend € 30,50 euro

Zin om in het weekend eens wat uitgebreider te lunchen? U hoeft er ’s avonds niet meer op uit en de lunch is goed te combineren met een heerlijke wandeling in de omgeving. Wij bieden u de mogelijkheid om op zaterdag en zondagmiddag te genieten van een drie gangen verrassingsmenu tegen een speciale prijs. Wij serveren u een koud voorgerecht waarbij u keuze heeft uit vis, vlees of vegetarisch.

Ook voor het warme hoofdgerecht heeft u deze keuze. Het dessert is een zoete verwennerij van de chef. Liever kaas? Dat kan tegen een kleine meerprijs*. Wij serveren deze lunch uitsluitend op reservering en houden de tafels in verband met het diner tot 17.00 uur voor u beschikbaar. Deze warme lunch (drie gangen) inclusief amuse én tafelwater bieden wij aan voor slechts € 30,50 per persoon.

Alle menu’s serveren wij met amuse en een heerlijke verfrissing. Bijpassende wijnen zijn natuurlijk ook mogelijk, dit kan per glas of in een arrangement.

* Kaas in plaats van zoet dessert tegen een meerprijs van € 3,50 euro

Wilt u graag van van deze acties gebruik maken, dan vragen wij u om hiervoor te reserveren. Dat kunt u doen via onderstaande button of telefonisch via 0412 – 46 22 75. Graag wel even vermelden van welke actie u gebruik wenst te maken.

Heel graag tot ziens,

Team “Op de Poort”

 

reserveren

Gegevens

Begin:
1 december 2019 12:00
Einde:
maart 1 17:00
Kosten:
€30,50
Evenement Categorie:

Locatie

Torenstraat 28
Torenstraat 28
Megen, Noord Brabant 5366 BK Nederland
Google Maps
Telefoon:
0412 462 275
Website:
restaurantopdepoort.nl

Organisatoren

Erik Wolf
Robbert Megens