Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zomerse wijnspijsavond 

 

Beste gast,

Op vrijdag 6 september is het weer zover! We organiseren opnieuw een wijnspijsavond en wel in het teken van de zomer. Zowel het menu als de wijnen zullen op dit thema zijn afgestemd en helpen u het vakantiegevoel nog wat langer vast te houden.

Vinoloog Bert Reijnders van Vinesse Wijnen zal u aan tafel iets over de gekozen wijnen komen vertellen. Bij mooi weer willen wij dit evenement graag op ons terras laten plaatsvinden en daarom is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Wees er dus snel bij! Het belooft weer een leerzame, ontspannen en vooral smaakvolle zomeravond te worden!

Indien er sprake is van speciale dieetwensen of voedselallergieën, vernemen wij deze graag op voorhand zodat wij een passende oplossing kunnen bedenken.

U kunt na afloop de wijn die u het beste smaakte, kopen per fles voor mee naar huis om het u op een later moment nogmaals te laten smaken.

Het menu ziet er als volgt uit;

  • Ontvangst met bubbels
  • Brood met diverse dips
  • Amuse
  • Koud voorgerecht
  • Warm tussengerecht
  • Spoom
  • Hoofdgerecht
  • Dessert

Bij het voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert serveren wij steeds een bijpassende wijn. Wenst u een extra glas, dan kan dit natuurlijk buiten het arrangement om. Indien u gebruik wens te maken van een BOB-arrangement geven wij u tien procent korting op de menu prijs en krijgt u van elk glas wijn een klein beetje om te proeven, zodat u toch veilig naar huis kunt rijden.

Wij bieden u deze geheel verzorgde avond aan voor € 65,00 per persoon inclusief vijf glazen bijpassende wijn, tafelwater en koffie of thee met huisgemaakte friandises toe.

U kunt tijdens deze wijnspijsavond niet a la carte dineren.

 

Reserveer

Gegevens

Datum:
6 september 2019
Tijd:
17:00 - 23:30
Kosten:
€65
Evenement Categorie:

Organisator

Erik Wolf
E-mail
info@restaurantopdepoort.nl

Locatie

Torenstraat 28
Torenstraat 28
Megen, Noord Brabant 5366 BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0412 462 275
Bekijk de site van Locatie