Hoofdgerechten 2018-04-20T09:59:07+00:00

Hoofdgerechten

 

   
Duo van lam   € 24,50
Botermalse lamsrack, geserveerd met puree van geroosterde krieltjes, lamsstoof,
verschillende soorten lente groenten, en honing-tijmsaus
Varkenshaas                 € 19,50
Malse Brabantse varkenshaas, geserveerd met een gratin-taartje, seizoensgroenten
en saus van verse paddenstoelen.
Tournedos   € 26,50
Grain fed high quality beef, van het Black-Angus Aberdeen rund. Deze ossenhaas,
naar wens gebakken, serveren wij met een aardappeltaartje en verse groenten.

U heeft de keuze uit peper-, romige paddenstoelen of rodewijnsaus.

Maishoen suprême

Maishoen suprême, gebardeerd met prosciutto , geserveerd met seizoensgroenten, spinaziepuree en romige Madeirasaus

  € 19,50
Duo van Kalf   € 23,50
Bestaande uit staartstuk en langzaam gegaarde sukade, puree van aardappels,
witte asperges en jus van dragon.
Zalmfilet € 20,50
Filet van Noorse zalm, op de huid gebakken, taartje van spinazie en brie,
diverse groenten en afgemaakt met een beurre blanc saus.
Zeebaars & Asperge € 23,50
Zeebaarsfilet, witte asperges, stamppot met zeekraal en hollandaisesaus.
Schelp en schaal € 22,50
Gamba, coquille, gegrilde groenten, gekonfijte aardappel geserveerd met een
schuim van vadouvan specerijen.
Beluga linzen & Asperge (V) € 18,50
Gestoofde zwarte linzen, spinazie puree, gegrilde asperges, gebakken manchego
en schuim van vadouvan specerijen.
Vegetarisch plateau (V) € 21,50
Een variatie van verschillende groenten en diverse andere vegetarische lekkernijen.
Onze koks zullen u verrassen.