Voor bij de borrel

Megens broodmandje met kruidenboter en diverse dips € 5,00

Bitterballen, van oma Bob’s geserveerd met mosterd (8 stuks) € 6,50

Bittergarnituur; een variatie van diverse kleine snacks (10 stuks) € 7,00

Borrelplankje, met brood, dips, bitterballen, olijfjes, tonijnsalade, 

Parmaham, nootjes en gerijpte kaas. € 12,50

Kaasplankje, vier verschillende soorten kaas, brood, nootjes en confituur. € 10,50 

Lunchgerechten

Tomatensoep, gevuld met verse tuinkruiden, rundvlees en room. € 5,00
Ook vegetarisch mogelijk.

Runderbouillon met verse tuinkruiden en rundvlees. € 5,00

Tosti met belegen kaas en barbecue ham (of alleen kaas of ham) € 4,50

Tosti met ham, kaas en gebakken ei € 5,00

Alle tosti’s worden gemaakt van ambachtelijk bruinbrood

Brabants worstenbroodje           € 2,50

Waldkorn met warme brie, dadel, cranberrycompote en noten. € 7,50

Waldkorn met huisgemaakte tonijnsalade, rode ui en gekookt ei. € 8,50
Oerbrood met twee oma Bob’s rundvleeskroketten en grove mosterd. € 8,00
Uitsmijter met 3 gebakken eieren ham en/of kaas € 7,50
Oerbrood carpaccio, pestomayonaise, Parmezaanse kaas,
pijnboompitjes en rucola. € 10,50

12 uurtje, klein tomatensoepje, mini uitsmijter en brood met kroket € 10,50

Oerbrood met twee oma Bob’s garnalenkroketten en cocktailsaus. € 10,50

Lunchplateau, diverse kleine vis, vlees en vegetarische gerechtjes
afgemaakt met een klein tomatensoepje en breekbrood met kruidenboter.       € 12,50

Warme gerechten

Angus burger, geserveerd op een brioche broodje met pancetta, kaas, € 13,50
truffelmayonaise, tomaat en augurk.
Varkensschnitzel geserveerd met frites en salade. € 13,50
Ribkes, 12 uur gegaard, oosters afgelakt en geserveerd met frites
en salade. € 13,50
Biefstuk, diamanthaas met huisgemaakte saus, geserveerd met frites en
salade. U heeft keuze uit, peper-, rodewijn-, of romige paddenstoelensaus. € 16,50
Pasta pesto, lintpasta met pesto saus, diverse soorten groenten en
gebakken vis. € 16,50

Mayonaise € 0,50

Per tafel verstrekken wij 1 rekening.

Vraag eens naar onze restaurant kaart, méér dan het bekijken waard!

Restaurant “Op de Poort” kalender

18,19&20 oktober Wildweekend v/a € 35,50 p/p

Wildliefhebbers opgelet! Als kick-off van het wildseizoen heeft ons

keukenteam een speciaal wildmenu voor u bereid, wij serveren dit in 

drie, vier, of vijfgangen. 

25&26 December Kerstdiner € 67,50 p/p
Kaarsje lichten op, de kachelbrand, onze tafels zijn mooi ingedekt, de 

Keukenbrigade heeft een heerlijk menu voor u samengesteld. Kortom 

Onbezorgd genieten. Voor meer informatie vraag naar Erik, Thea of

Robbert, zij vertellen u met plezier de mogelijkheden.


Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur

Zaterdag en Zondag vanaf 11.00 uur