Home » Meeneem Service “Op de Poort”

Meeneem Service “Op de Poort”

Even bellen 462275 en bestellen

 

 

Dinsdags: € 9,75

Spare Ribs met gebakken aardappeltjes, salade en huisgemaakte knoflooksaus

 

Onze ribkes zijn van een Nederlands varkensras en worden bereid op een verantwoorde en hygiënische manier. Het vlees heeft de volle stevige smaak van vroeger, een prachtig mondgevoel en een uitstekende vlees/vetverhouding. De oorzaak is de uitgekiende en zoveel mogelijk natuurlijke manier van het fokken van deze varkens met goed en gevarieerd voer. De ribkes worden gekruid, gevacumeerd en na 24 uur marineren langzaam gegaard in onze Rhoners. Hierdoor behoud het vlees zijn malsheid en uitstekende smaak die u van onze ribkes mag verwachten.

 

Woensdags en donderdags:

Lekkerbekjes € 4,00

 

Het lekkerbekje is gebakken vis .Onze lekkerbekjes worden gemaakt van heek( familie van de orde van kabeljauwachtige) De visfilets worden eerst door een beslag, gemaakt van water, meel en zout gehaald. Daarna worden de filets gefrituurd in 100 % plantaardige olie van Levo. U kunt hierbij onze huisgemaakte remouladesaus nemen, extra € 0,50

 

 

Vrijdags:

Stamppot € 7,00

Met ingang van de maand oktober kunt u bij ons terecht voor stamppot, huisgemaakt en zal met de week variëren van zowel zuurkool met worst als wortelstamp met hachee, of wat dacht u van boerenkool met gehaktbal van het Black-Angus rund. Bel even en vraag wat er deze week op de vrijdag bereid word.

2015-11-12T07:12:21+00:00