Op de Poort Ons restaurant

Restaurant “Op de Poort” is een gezellig horecabedrijf gelegen in het oude stadje Megen. Restaurant Op de Poort omvat een restaurant en een zonnig terras. Wij bieden plaats aan 80 gasten in het restaurant en ca. 40 gasten op het terras. Op deze website staat alle informatie; van acties en speciale arrangementen tot aan de de openingstijden, de menu’s en de samenstelling met de prijzen. Ook met de wijnkaart willen wij u laten zien dat wij prijsvriendelijk en gastgericht ondernemen.

Met een hartelijk welkom en culinaire groet,

Uw keukenmeesters en gastvrouw
Erik, Robbert en Thea

Reserveer een tafel
Erik Robbert en Thea
Onze keukenbrigade Stellen wij aan u voor

In ons restaurant zijn we bewust bezig om verspilling van kostbare producten tot een minimum te beperken. Hiervoor gebruiken we diverse bereidings technieken, waaronder sous-vide koken. Met deze bereidingswijze kunnen wij groente, vlees, vis en gevogelte op zeer constante temperatuur garen waardoor de malsheid en de smaak optimaal blijft. Verlies, in verband met verlenging van de houdbaarheid, word hiermee beperkt. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij leerlingen om met deze technieken een verantwoordde culinaire toekomst op te bouwen.

Pittoresk Megen Boergondisch Brabant

Restaurant Op de Poort vind je in het kleine dorpje Megen, in de omgeving van Oss. Bij ons vind je een heerlijk terras waar je kan genieten van de prachtige natuur en sinds kort ook een Ooijevaars nest om de oude gevangenistoren, direct tegenover ons restaurant. Op onze kaart vindt u mooie gerechten die wij aanbieden voor een eerlijke prijs. Heeft u bijzondere wensen of iets te vieren? Laat het ons weten!

Reserveren kan bij ons eenvoudig, per telefoon of via onderstaand formulier.

We heten u graag van harte welkom!

Reserveer een tafel
MG_2995-Large-e1396340671523