De herfst is met stipt een van de mooiste seizoenen. De natuur verandert in de meest prachtige kleuren en de temperatuur is nog heerlijk. Waarom niet lekker van de natuur genieten? Toeristisch Informatiecentrum Megen organiseert zondag 7 oktober een natuurwandeling in Megen. 

In en rondom Megen zijn veel zichtbare en verborgen natuurschatten te vinden. Een van de eerste dingen waar je aan denkt is natuurlijk onze prachtige dijk, maar we hebben ook een aantal bijzondere bomen, zoals essen en lindes. Je wandelt zondag ook langs het visitekaartje van Megen: de oude gevangenistoren mét ooievaarsnest.

Een gids weet je tijdens deze wandeling alles over dit mooie gebied te vertellen. Trek wel een paar stevige schoenen of laarzen aan en houd het weerbericht in de gaten, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Informatie over de natuurwandeling

De tocht begint zondag bij het koffie en theeterras van natuurcamping de Maasakker, Rulstraat 3 in Megen. De kosten zijn € 2,- per persoon. Reserveren kan door te mailen naar stadswandeling@toerismemegen.nl of door te bellen naar 06-30653841 of 06-51271368.