Kom je binnenkort een stadswandeling in Megen maken?

Megen is een van de oudste stadjes van Nederland en kent een boeiende en kleurrijke geschiedenis. Samen met een stadsgids wandel je langs de mooiste bezienswaardigheden. En na afloop dineer je natuurlijk bij restaurant Op de Poort!

Wanneer je meer wilt weten over Megen is een stadswandeling echt een must. Wandel over de geplaveide straatjes van het bijzondere stadje en hoor wat voor rijke geschiedenis Megen herbergt. Megen is 650 jaar oud en dus is er genoeg te vertellen over de bewoners, de rivier de Maas en de gebouwen. De stadsgids kan je er heel erg veel over vertellen.

Iedere maand is er een wandeling, er zijn nu nog twee wandelingen gepland op 11 juni en 2 juli 2017. Je dient je vooraf aan te melden en vol is vol. Kom je met een groep? Laat dat dan van tevoren weten. Je kunt je aanmelden door te mailen naar stadswandeling@toerismemegen.nl of 06-30653841.

Je kunt als groep aansluiten, maar het is ook mogelijk om met een groep een arrangement af te spreken. De stadswandeling wordt dan voor jouw groep met een gids gelopen. Maak daarvoor ook via bovenstaande adressen een afspraak.