Terras in Megen

Het terras van restaurant Op de Poort

Ultieme stopplaats in hartje Megen, u wandelt of fietst zo bij ons binnen, immers de Torenstraat is het “welkom in Megen punt”, direct tegenover de gevangentoren staat ons terras uitnodigend voor u klaar, het mooie weer meewerkend hopen we.

Binnen in ons restaurant ziet u een stukje van de gegraven ontsnappingsroute, welke wij hebben weten bloot leggen, een bezichtiging waard.
Dat wij beschikken over een laadpunt voor elektrische fietsen vinden wij vanzelfsprekend, maar ook leuke routes, wandeltochten en de historie van Megen vindt u bij ons, want ook wij hebben een VVV extra-informatie-punt van Megen.

Op ons terras serveren wij een lekkere kop koffie, thee in diverse smaken en natuurlijk ook onze huisgemaakte appeltaart, al dan niet met slagroom en vanillesaus. Maar ook gekoelde flesjes frisdrank ontbreken niet, en lekkere bieren, vers getapt of flesjes speciaal bieren. En natuurlijk komt dat heerlijke terrasgevoel ook bij een koel glaasje rosewijn of andere gewenste wijnen. Kortom; wij proberen het u naar de zin te maken. Zie onze dranken en lunchkaart op de tafeltjes.

Wenst u uitgebreider te lunchen of dineren, vraag dan naar onze restaurantkaart en specialiteiten.

Tot “ terrasjepikken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *