Menu Culinaire A la Carte
Voorgerechten & tussengerechten
Paté van wildzwijn € 10,50
Wildzwijn | pruimen | pistache | gefermenteerde blauwe bes | pickles | gekonfijte rode uien | gepofte pompenpit
Tonijn € 11,50
Tonijntartaar | gel van soja | komkommer | retich | sojaboon | sojakaviaar | mierikswortelschuim
Carpaccio € 11,50
Pijnboompitten | rucola | olijf | Parmezaanse kaas | tomaat | truffelmayonaise
Zalm & Rode Biet € 11,50
Zalm | Jack Daniels | rode biet | gerookte retich | appel | mierikswortelschuim | aardappel-zeewier krokant |
Geitenkaas & abrikoos (V) € 9,50
Geitenkaas | abrikoos | koolrabi | appel | pecannoot | wortel-tandoori vinaigrette |
Patrijs & duif € 11,50
Rouleaux van patrijs en duif | zuurkool | vadouvan | foeliejus | krokante ui |
Linzen & Feta (V) € 9,50
Belugalinzen | rode biet | feta | appel | gerookte rettich | aardappel-zeewier krokant
Paddenstoel en Eend € 8,50
Ravioli van eend | paddenstoelenbouillon | paddenstoelen | truffelolie |
Bouillabaisse € 10,50
Vissoep | coquille | vis | gamba | rouille | crostini
Heeft u een allergie? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.
Like ons op facebook of laat een recensie achter op Google.