Menu Culinaire A la Carte

Voorgerechten & tussengerechten

Paté van wildzwijn € 10,50
Paté van wildzwijn | pistache | tutti frutti | stoofpeer | pastinaak | hazelnoot |
Chioggia biet | chips van schorseneer

Zalm € 10,50
Zalm gemarineerd in biet en Jack Daniels | rode bieten salade | dille-hangop | gel van appel |
gebrande zilverui | ramanas | mierikswortel-mayonaise

Carpaccio € 11,50
Pijnboompitten | rucola | olijf | Parmezaanse kaas | tomaat | pestomayonaise

Proeverij uit de Oceaan
€ 13,50
Gemarineerde zalm | visbitterbal | verrassing | coquille | gamba

Steak tartaar
€ 11,50
Ossenhaas | miso | ponzu | seroendeng | pickles | zwarte knoflookmayonaise |
puree van ui | geraspte eidooier

Rode biet & geitenkaas (V)
€ 9,50
Salade van rode biet en appel | gerookte crème fraîche | crème van gepofte rode biet |
chips van zoete aardappel | gele biet in zoetzuur| geitenkaas |

Duo van kwartel € 11,50
Kwartelborst | krokant kwartelboutje met ras el hanout | zuurkool met kerrie|
krokante pancetta | pastinaak crème | jus van foelie |

Vegetarische verrassing (V) € 9,50
Een wekelijks veranderend gerechtje met verrassende smaken

Tomatensoep (V)
€ 6,00
Room | verse tuinkruiden | basilicum-olie |

Bouillabaisse
€ 10,50
Vissoep | coquille | witvis | gamba | rouille | crostini

Heeft u een allergie? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.

 

 

Heeft u smakelijk gegeten?

Like ons op facebook of laat een recensie achter op Google.