Menu Culinaire A la Carte

Voorgerechten & tussengerechten

Paté van wildzwijn € 10,50
Wildzwijn | pruimen | pistache | gefermenteerde blauwe bes | pickles | gekonfijte rode uien | gepofte pompenpit

Tonijn € 11,50
Tonijntartaar | gel van soja | komkommer | retich | sojaboon | sojakaviaar | mierikswortelschuim

Carpaccio € 11,50
Pijnboompitten | rucola | olijf | Parmezaanse kaas | tomaat | truffelmayonaise

Zalm & Rode Biet
€ 11,50

Zalm | Jack Daniels | rode biet | gerookte retich | appel | mierikswortelschuim | aardappel-zeewier krokant |

Geitenkaas & abrikoos (V) € 9,50
Geitenkaas | abrikoos | koolrabi | appel | pecannoot | wortel-tandoori vinaigrette |

Patrijs & duif € 11,50

Rouleaux van patrijs en duif | zuurkool | vadouvan | foeliejus | krokante ui |

Linzen & Feta (V) € 9,50
Belugalinzen | rode biet | feta | appel | gerookte rettich | aardappel-zeewier krokant

Paddenstoel en Eend € 8,50

Ravioli van eend | paddenstoelenbouillon | paddenstoelen | truffelolie |

Bouillabaisse € 10,50
Vissoep | coquille | vis | gamba | rouille | crostini

Heeft u een allergie? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.

Like ons op facebook of laat een recensie achter op Google.