Menu Culinaire A la Carte

Voorgerechten & tussengerechten

Presskop € 10,50
Procureur | crème van ui | gebrande asperge | gepofte paprika |

kwartelei | truffelaardappel |

Zalm & Hollandsche garnaal € 10,50
Huisgerookte zalm | Hollandse garnaal | asperge | zeekraal | venkel |

doperwt | vadouvan mayonaise

Carpaccio € 11,50
Pijnboompitten | rucola | olijf | Parmezaanse kaas | tomaat | truffelmayonaise

Ceviche van coquille
€ 11,50
Coquille | rode ui | tijgermelk| pickels | wasabimayonaise |

crème van avocado | aardappel airbags |


Bulgur & geitenkaas (V)
€ 9,50
Bonbon van geitenkaas | bulgur | wortel | crème van gepofte paprika |

komijn | uien crème |

Oeuf en cocotte (V) € 9,50

Ei | asperge | duxelles | kervel | crostini |

Dit gerecht kan ook met gerookte zalm of ham besteld worden + € 1,00.

Bouillabaisse
€ 10,50
Vissoep | coquille | vis | gamba | rouille | crostini

Heeft u smakelijk gegeten?

Like ons op facebook of laat een recensie achter op Google.