Voor & tussengerechten2018-11-01T08:10:26+00:00

Menu Culinaire A la Carte

 

Voorgerechten & tussengerechten


Hertencarpaccio
€ 11,50
Hertenbiefstuk | Wortel-gember chutney | Rucola | Zoetzure pompoen| Ingelegde paddenstoelen | Mierikswortel mayonaise |

Roze Garnalen € 8,50
Roze garnalen | Parel couscous | Torpedo Garnaal | Tom ka kai | Mango | Pinda crumble |

Proeverij uit de Oceaan € 12,50
Gemarineerde zalm | Coquille | Kreeftensoep | Gamba | Visbitterbal | Sereh mayonaise |

Ingelegde Zalm € 9,50
Zalm gemarineerde met steranijs| Schorseneer salade | Hazelnoot crumble | Rode ui |
Vadouvan mayonaise | Kastanje puree |

Bereidingen van Eend € 9,50
Huisgerookte eendenborst | Cannelloni van eend | Salade van rode biet en peer|
Sinaasappel| Appel aceto |

Wortel & Geitenkaas € 8,50
Wortel cannelloni | Geitenkaas crème | Abrikoos gel | Honing kaas crumble | Venkelsalade |
| Sherry vinaigrette |

Twee Werelden € 12,50
Buikspek | Coquille | Kalfsbitterbal | Gamba | Pastinaak | Jus de veau |

Tenderloin € 11,50
Tenderloin medaillons | Zoete aardappel | Bospeen | Gekarameliseerde knoflooksaus |

Rode Biet & Gorgonzola € 8,50
Bietensalade | Gorgonzola | Ingelegde peer | Groene appel | Hazelnoot |

Rode Ui Tarte Tatin € 8,50
Tarte tatin | Noten krokant | Rode bieten aceto | Geitenkaas |

Kreeftensoep € 10,50
Bisque | Coquille | Gamba | Vis |

 

Heeft u een allergie? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.