Voor & tussengerechten2018-06-23T09:50:21+00:00

Voorgerechten

Gamba Salade

Salade met gamba’s en little gem, geserveerd met krokante wrap, sinaasappel, granaatappel, mango, kappertjes, gemarineerde olijven en wasabi mayonaise.

€ 9,50
Gegrilde kip of gegrilde halloumi (V)
Salade van parelcouscous, geserveerd met gegrilde kip of gegrilde halloumi, afgemaakt met mango, gerookte amandelen, tomatensalsa en wasabi mayonaise.
€ 9,50
Vitello Tonnato

Langzaam gegaarde kalfsmuis, salade van groene appel en venkel, gemarineerde olijven, afgemaakt met gebakken kappertjes en tonijnmayonaise.       

€ 8,50
Graved Lax

Ingelegde zalm, geserveerd met een crème van avocado, zoetzure komkommer, rammenas, radijs, ingelegde rode ui en een dressing van framboos.

€ 9,50
Carpaccio

Flinterdun gesneden ossenhaas, geserveerd met rucola, tomaatjes, olijfjes,
pijnboompitjes, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas.

€ 11,50
Proeverij

Vijf verschillende voorgerechtjes samengesteld door ons keukenteam

€ 12.50
Waterballet

Graved lax, huisgemaakte bitterbal van vis, licht gesauteerde coquilles, gamba’s, kreeftensoepje en sereh-mayonaise.

€ 11,50
Geitenkaas en Dadels (V)

Lauwwarme geitenkaas, crème van dadels, linzen, zoetzure rode ui en airbags van aardappelairbags.

€ 7,50

Soepen en Warme tussengerechten

(ook als voorgerecht te bestellen)

Tomatensoep (kan ook vegetarisch)

Italiaanse tomatensoep met rundvlees, tuinkruiden en basilicumolie.

€ 5,50
Kreeftensoep 

Deze bisque vullen wij rijkelijke met al het moois dat de oceaan te bieden heeft.

€ 9,50
Seizoensoep

Vraag onze bediening naar de smaak van het moment

€ 5,50
Tenderloin

Naar wens gebakken runder medallions, geserveerd met
een saus van gekarameliseerde knoflook. Ook wel bekend als ‘’stinkbakkes’’.

€ 11,50
Twee werelden

Licht gesauteerde coquilles, bitterbal van gestoofd kalfsvlees, sukade, gamba,
asperge en jus de veau. Afgemaakt met krokante truffelaardappels

€ 12,50