Voor & tussengerechten2019-01-04T08:43:17+00:00

Menu Culinaire A la Carte

 

Voorgerechten & tussengerechten


Hertencarpaccio
€ 11,50
Hertenbiefstuk | wortelgember-chutney | rucola | zoetzure pompoen|
ingelegde paddenstoelen | mierikswortelmayonaise |

Tonijn en Krab
€ 11,50
Tonijn tataki | krab rillettes| Wakame |avocadocrème |meat radish | rettich |
wasabimayonaise | sojameringue |

Proeverij uit de Oceaan
€ 12,50
Tonijn tataki | visbitterbal | ingelegde zalm | coquille | gamba |

Ingelegde Zalm € 9,50
Zalm gemarineerd met steranijs| schorseneer salade | hazelnootcrumble |
rode ui | vadouvanmayonaise | kastanjepuree |

Bereidingen van Eend
€ 9,50
Huisgerookte eendenborst | cannelloni van eend | salade van rode biet en peer|
sinaasappel| appel aceto |

Wortel & Geitenkaas
€ 8,50
Wortel cannelloni | geitenkaascrème | abrikoosgel | honingkaas-crumble |
venkelsalade | sherry vinaigrette |

Bloedworst & Coquille
€ 10,50
Bloedworst |coquille | rodekool | gekarameliseerde appel |
| jus van appel en calvados |

Rode Biet & Gorgonzola
€ 8,50
Bietensalade | gorgonzola | ingelegde peer | groene appel | hazelnoot |

Rode Ui Tarte Tatin
€ 8,50
Tarte tatin | notenkrokant | aceto van rode bieten | geitenkaas |

Kreeftensoep
€ 10,50
Bisque | coquille | gamba | vis |

Heeft u een allergie? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.