Menu Culinaire A la Carte

 

Voorgerechten & tussengerechten


Vitello Tonato 2.0
€ 11,50

Kalfstartaar | tataki van tonijn | tonijnmousse | sojakaviaar | rettich | zoetzure komkommer |

radijs | wasabimayonaise | krokante cassave


Creatie van broccoli & mosterdkaas (V)
€ 8,50
Taartje van broccoli | gerookte creme fraîche | grapefruit | pecannoot | moerbeien |

aardappelairbags | boerenbikkelmosterdkaas |

Thaise beef salade € 10,50
Little gem | mango | ossenhaaspuntjes | cashewnoten | granaatappel | sesam |


Carpaccio
€ 11,50
Pijnboompitten | rucola | olijf | Parmezaanse kaas | tomaat | pestomayonaise

Paling
€ 11,50

Gebrande paling | wakame | little gem | sojavinaigrette | radijs | mango | Hollandse garnaal

Proeverij uit de Oceaan € 12,50
Gerookte paling| Hollandse garnalen | visbitterbal | tataki van tonijn | coquille | gamba |

Zwezerik & Buikspek
€ 12,50
Zwezerik | buikspek | gamba | bataat | mais | beukzwam | schuim van groene curry |

Salade geit
€ 8,50
Little gem | croutons | gemarineerde pompoen | geitenkaas | sinaasappel | granaatappel |
Floortje geitenkaas | Aceto balsamico |

Tomatensoep € 5,50
Room | verse tuinkruiden | basilicum-olie |

Bouillabaisse
€ 10,50
Vissoep | coquille | witvis | gamba | rouille | crostini

Heeft u een allergie? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.