Menu Culinaire A la Carte

Voorgerechten & tussengerechten

Huisgerookte Zalm € 9,50
Huisgerookte zalm| aardappelsalade | gel van komkommer en dille |
radijs | mierikswortelmayonaise |

Huisgerookte Ribeye & Asperge
€ 9,50
Huisgerookte ribeye | aspergesalade | gepocheerd kwartelei | doperwtencrème |
vadouvanmayonaise| krokant van truffelaardappel |

Bloemkoolcouscous
€ 8,50
Bloemkoolcouscous | zoete olijven | kappertjes | Friese kruidnagelkaas | bundelzwam |
pecannoten | kruidenvinaigrette |

Carpaccio
€ 11,50
Pijnboompitten | rucola | olijf | Parmezaanse kaas | tomaat | truffelmayonaise

Paling in ’t groen 2.0
€ 11,50
Gerookte paling | Hollandsche garnalen | asperge | kruidenmousse | zuringvinaigrette |

Proeverij uit de Oceaan
€ 12,50
Gerookte paling| Hollandse garnalen | visbitterbal |gerookte zalm | coquille | gamba |

Zwezerik & Coquille
€ 12,50
Zwezerik | coquille | puree van spinazie | asperge | bundelzwam | Vadouvanschuim |

Linzen & Asperge
€ 8,50
|Belugalinzen | witte asperge | groene asperge | manchego |gerookte amandelen |

Tomatensoep € 5,50
Room | verse tuinkruiden | basilicum-olie |

Kreeftensoep
€ 10,50
Bisque | coquille | gamba | vis |

Heeft u een allergie? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.