Wijnspijsavond 9 november 2018

Beste gasten,

Op vrijdag 9 november organiseren wij wederom een wijnspijsavond. Tijdens deze wijnspijsavonden staat de combinatie van wijn en spijs centraal. Welke wijn serveer je nu bij welke ingrediënten? Een leerzame en vooral smaakvolle avond. We serveren hierbij zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Ook houden wij graag rekening met uw dieetwensen.

We werken op deze wijnspijsavond samen met onze wijnleverancier Vinesse. Vinoloog Bert Reijnders selecteert hiervoor bijpassende wijnen en zal u hierover aan tafel één en ander toelichten. U kunt na afloop de wijn die u het beste smaakte kopen per fles voor mee naar huis om het u op een later moment nogmaals te laten smaken.

Het menu zal er als volgt uit zien

• Ontvangst met bubbels
• Brood met diverse dips
• Amuse
• Koud voorgerecht
• Warm tussengerecht
• Spoom
• Hoofdgerecht
• Dessert

Bij het voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert serveren wij steeds een bijpassende wijn. Wenst u een extra glas, dan kan dit natuurlijk buiten het arrangement om. Indien u gebruik wens te maken van een BOB-arrangement geven wij u tien procent korting op de menu prijs en krijgt u van elk glas wijn een klein beetje om te proeven, zodat u toch veilig naar huis kunt rijden.

Wij bieden u deze geheel verzorgde avond aan voor € 65,00 per persoon inclusief 5 glazen bijpassende wijn en koffie en thee toe.

U kunt tijdens deze wijnspijsavond niet a la carte dineren

reserveer nu